De Verschijning

Een vrouw staat in de lift van de Bijenkorf in Rotterdam plotseling oog in oog met haar dertig jaar geleden overleden echtgenoot. Niemand gelooft haar verhaal.
Ze neemt contact op met een jeugdvriendin, vrouw van inspecteur Leo Vermeulen. Korte tijd later wordt ze met opzet door een auto van de kade van de Nieuwe Maas afgeduwd. Vermeulen komt erachter wat er dertig jaar geleden gebeurd is: een vrachtwagencombinatie stort in een ravijn in Schotland en de chauffeur komt om.
En wie is er begraven in het familiegraf in Gorssel? Inspecteur Vermeulen raakt via zijn vrouw persoonlijk betrokken bij een geraffineerd misdaadcomplot.

Agathe Wurth debuteerde met "Ongeluk", waarin inspecteur Leo Vermeulen het onderzoek naar een verdronken vrouw leidt. In 2007 verscheen "De Maasmoorden".
Agathe Wurh woonde jarenlang in het buitenland. Tijdens haar werkzaamheden in een pathologisch-anatomisch laboratorium raakte ze geïnteresseerd in onnatuurlijke doodsoorzaken. Inmiddels woont de schrijfster alweer jaren in Rotterdam en haar boeken spelen zich grotendeels ook af in Rotterdam.

 

De derde misdaadroman van Agathe Wurth is nu te koop!